• header2.jpg
  • header1.jpg
  • header3.jpg

Sigurd Holm Sirevåg ble i dag hedret for å ha oppnådd idrettsmerket for 70. gang. Beviset for å ha oppnådd idrettsmerket 70 ganger er for første gang utdelt i Norge, der Sigurd fra Sandnes idrettslag var den ene av to personer som har gjort seg fortjent til denne oppmerksomheten.

SHS Turgeneral

Bilde: Sigurd forklarer før dagens tur starter

Å ta idrettsmerket er en fin måte å holde seg i form på. Kravene varierer i de ulike aldersgruppene, og kravene er satt slik at de fleste må trene for å klare idrettsmerket. Kanskje det er på tide å blås live igjen i idrettsmerket også for den yngre garde da dette er en ypperlig måte å trene med et mål om å klare idrettsmerket. Mer om idrettsmerket her: https://www.idrettsforbundet.no/tema/idrettsmerket/

Det er litt av en presentasjon som Sigurd står for, og det er beundringsverdig av æresmedlemmet som har vært aktiv siden Sandnes idrettslag ble stiftet i 1946. Sigurd (87 år) er i dag vårt eldste aktive medlem, og er fortsatt tur general for SI veteranene som møtes mandager og onsdager i Melshei området.

Turgjengen 19feb2018

Bilde: Sigurd (første rekke 2. fv) sammen med resten av SI veteranene før dagens tur 19. Februiar 2018