sil logo

Stavhopp – Resultater stevne i Sandneshallen 19 april

Det er et gryende miljø for stavhopp i Sandnes idrettslag, og mye av æren for det har Are Torsvik som er trener for våre lovende stavhoppere.

Det var i går et eget stevne for stavhoppere, der 5 utøvere satte ny personlig bestenotering og flere hoppet opp mot personlig beste.

Stavhopp

Foto: Erik Sivertsen, Stavhopp tatt under et annet stevne i 2018

Her er resultatene fra stevnet:Stavstevne19apr2018.pdf

Sandtangstafetten med solid deltakelse fra Sandnes IL

Utendørssesongen for friidrettsutøvere har starten, og først ut er de tradisjonelle stafettene. Selv om øvelsene i friidrett i stor grad er individuelle, konkurreres det også med lag mellom de forskjellige idrettslagene. Sandtangstafetten i regi av Bryne FIK ble avviklet i nydelig vårvær onsdag 18. april. Sandnes Idrettslag viste stor bredde og deltok med hele 20 lag, 11 jentelag og 9 guttelag.

Gutter 16 18 aar

Les mer …

Løpegruppa for mosjonister

I november 2017 startet friidrettsgruppa i Sandnes idrettslag et nytt tilbud for mosjonister, en løpegruppe som har hatt fast trening to dager i uken.

Dette tilbudet har blitt en stor suksess, der vi i snitt gjennom høsten og vinteren har vært over 50 personer på treningene.

Lagbilde lopegruppa 10apr 

Lagbilde fra første løpeøkt utenfor bane, i Ormaskogen en flott april kveld.

Les mer …

Christina Maria Toogood knuste løyperekorden rundt Hålandsvannet

Christina Maria Toogood SI imponerte igjen, og satte sin andre løyperekord på 3 dager på den sterke tiden 26.03.  10 år gamle Ingrid Ingebrigtsen SI gjorde et kanonløp. Hun vant 12-13 årsklassen på 28.32, ble 4. beste kvinne, og totalt nr. 20. Christina Ingebrigtsen ble nr 5 i kvinneklassen på gode 29.29, og er tilbake i god form. Spreke Marit Topnes Serigstad ble nr 9.   Frew Zenebe Brkineh SI ble nr. to i herreklassen totalt på 22.08, 14 sekunder bak den nordiske mesteren i terrengløp 2016, Ørjan Grønnevik Spirit ,som vant på 21.54. Etter to rolige kilometer tok Frew føringen. Han satte opp farten, men måtte til slutt slippe Ørjan foran seg.  Sandnes IL tok både andre og tredjeplassen i U23 klassen ved Kbrom Tewelde og Fredrik Tjemsland. Kbrom ble med tiden 28.48 nummer 21 totalt, og det må sies å være en respektabel debut for en løper med bakgrunn fra fotball.