Nytt mosjonstilbud etablert av friidrettsgruppa

Sandnes IL sin nye mosjonsgruppe har nå hatt fellestreninger i en måneds tid, og vi kan konkludere med at dette tilbudet har virkelig slått godt an. Det har i gjennomsnitt vært rundt 60 mosjonister på treningene, noe som er over all forventning, og viser at tilbudet har vært savnet.

Bilde: Fellestrening tirsdag 5. desember, en våt og vindfull desemberkveld

Tilbudet var i utgangspunktet et prøveprosjekt, men Sandnes Idrettslag etablerer dette som et permanent tilbud. Det vil fremover være to fellestreninger, men utgangspunkt i Sandnes Idrettspark hver tirsdag og torsdag kl. 19:00. Nye mosjonister som liker å løpe sammen med andre, er hjertelig velkomne til å bli med. Er du i tvil om dette er noe for deg, så møt opp på en trening for å sjekke det ut. Tilbudet er til voksne i alle aldre som gjerne har forskjellig utgangspunkt og form. Alle er velkomne.

Det vil fortsatt bli jevnlige oppdateringer på våre Facebook eller Instagram sider, så følg med her:

Arborettrimmens siste løp avviklet under relativt gode forhold

IMG 20171202 144851 kopi Svein Ove RisaSvein Ove Risa mottar bestemannspremiene av speaker Inge Akerjordet

Freya Mjølsnes fra Finnøy ble vinner av bestemannspremien i kvinneklassen i årets karuselløp for sine gode løp i mellomløypa på 5374 m.  Flere bilder  (Det første bildet med snøunderlag er fra det forrige løpet)

Resultater Arborettrimmens 4. løp 2017

Tross en temmelig grå og våt dag ellers, var det nesten opplette under hele Arboretrimmen, og temperaturen var godt på plussiden. Sluttidene indikerte at løpsunderlaget var overraskende godt, etter mange kalde dager denne uken med frost i bakken. Det var akkurat nok tele igjen slik at underlaget ikke ble for sugende. Camilla Ziesler Sandnes IL løp godt på en runde, og satte ny personlig rekord på 9.31,9. Dette er en av de sterkeste tidene oppnådd gjennom alle tider i Arborettrimmen. Det var og et tidstap på minst 6 sekunder for å omgå leggingen av kabler til det nye huset i Arboretet. Søster til Svein Ove, Jofrid Risa, har løpt på 9.04,.. Vi kan ikke akkurat nå verifisere helt sikkert at det var i samme traseen. De første årenene var det fire løypetraseer, så ble det to traseer. Silje Torsvik  løp på 11.07, og ikke langt bak viste Ingrid Ingebrigtsen at hun er på vei til å finne formen. Øystein Wergeland Sandnes IL vant ikke overraskende 1 runde på 9.15,3,  noen få sekunder foran broren Jan Erik Wergeland. I gutteklassen overasket Filip Vasvik fra Austrått, og med tiden 11.03,2 fikk han revansje på Jesper Barlaug Sandnes IL. Svein Ove Risa gjorde et solid løp på tre runder.  29.13,5 var hans beste tid denne høsten.

Arborerettrimmen 11.11.17 - den beste deltakelsen siden 1990 tallet, og kanskje den våteste

IMG 4432 Kopi

BILDER  Oppdatert  Resultatliste Arborettrimmen_2_11.11.17

168 påmeldte og  156 fullførte deltakere er vi vil veldig godt fornøyd med. Orienteringskretsen hadde helgesamling i Melsheia, og tok Arborettrimmen som en god treningsøkt. Osloklubben Ready sine veteraner hadde og sin årlige samling, og har nå deltatt i Arboretet hvert år i en årrekke....nærmere 15 år ?

Antagelig en av de våteste trimløpene arrangert i Arboretet. I tillegg var det gravearbeider på en liten del av grusveien, som gjorde at løperne måtte løpe på gras ved siden av, og krysse et kort gjørmeparti.   Veteranen Svein Ove Risa løp nok en gang et solid løp, og ligger godt an til bestemannsprisen så langt. i kvinneklassen er det mer åpent.