Daglig leder i friidrettsgruppa har vært ansatt siden april og ser tilbake på resultater, aktiviteter og arrangementer i året som er i ferd med å ebbe ut.

GOD JUL

Bilde: Æresmedlemmer og bragdpris medlemmer, en viktig bærebjelke i vårt idrettslag (foto: Nanco Hoogstad)

Det har vært et godt år for friidrettsgruppa, med som vanlig et høyt aktivitetsnivå og sterke resultater. Både bredden og toppen i friidrettsgruppa har neppe vært større og bedre enn idag, og dette er resultater av godt og hardt arbeid som er lagt ned gjennom mange år.

Her er noen høydepunkter sett fra mitt ståsted:

• Vi har hatt 8 utøvere i internasjonale mesterskap, og tatt hele fem medaljer
  • Det ble 34 medaljer i NM for junior og senior, derav 11 i hovedmesterskapet der vi stilte med 25 utøvere til start
  • Sterke plasseringer i lagserien, 3. plass for herrer og 6. plass for damer, begge på øverste serienivå for seniorer
  • Store bredde i ungdomsgruppa, der det ble tatt 33 medaljer i NM for ungdom
  • Sterke maraton prestasjoner med tider i høy nasjonal klasse
  • På breddesiden har vi rundt 250 barn, og vi har deltatt med mange utøvere under Tyrvinglekene og Framolekene, i tillegg til mange stevner lokalt
  • NM i friidrett går inn i historiebøkene som et av de beste gjennom tidene, og vi skal være stolt som arrangør der vi med frivillig arbeid leverte så til de grader
  • Vi har arrangert 15 breddestevner og 6 mosjonsløp
  • Det er etablert en egen løpegruppe for mosjonister

Det er garantert andre høydepunkter enn de nevnt over, og spesielt skal vi ikke glemme høydepunkter den enkelte utøver eller frivillig husker fra 2017, det være seg nye personlige bestenoteringer, eller arbeidet man la ned for å skape aktivitet for andre. BRA JOBBA!

Jeg er heldig som får mulighet til å jobbe i et idrettslag som har så mye positiv, med så mange som bidrar til at vi skal være et sunt og godt miljø for barn, ungdom og voksne.

Ønsker dere alle en riktig god Julehøytid, og ser frem til et fortsatt godt samarbeid med positive utøvere, trenere, oppmenn, ledere, frivillige og foreldre som er i friidrettsgruppa.

Hilsen,

Geir Eikeskog