50 dager til NM i friidrett i Sandnes

Det er nå 50 dager til årets NM i friidrett starter på Sandnes stadion. Det er lagt ned utallige dugnadstimer frem mot mesterskapet, og mange i idrettslaget har bidratt i forberedelsene.

Vi ser frem til å ta imot utøvere, trenere, ledere og andre tilreisende til Sandnes. Å være vertskap for det tredje mesterskapet på denne siden av årtusenskiftet er en stor og viktig oppgave. Årets NM er det 4. hovedmesterskapet som arrangeres i Sandnes, og det blir det 10. offisielle mesterskapet som Sandnes idrettslag arrangerer siden 2002.

Alt ligger til rette for et underholdende idrettsarrangement, der en rekke nye friidrettsprofiler blir å finne i Sandnes Idrettspark i August. Det ligger også an til god deltakelse blant utøvere fra Rogaland, og bare fra arrangørklubben har hele 28 utøvere så langt kvalifisert til NM på hjemmebane.

Hovedkomiteen for NM, med Øyvind Røberg i spissen, har noen travle uker foran seg, men har god kontroll inn i siste fase av planleggingen frem mot mesterskapet.
Selve arrangement er også i de beste hender, der Kristian Bøe stiller som stevneleder for sitt 4. hovedmesterskap.

Velkommen til Sandnes Idrettspark i 25-27. august.

NM i friidrett i Sandnes 25-27. august - Hovedsponsor er signert!

Coop med dagligvare kjeden Extra har inngått samarbeid med Sandnes Idrettslag i forbindelse med NM i friidrett 25. - 27. august 2017, der dagligvarekjeden går inn som hovedsponsor for arrangementet.

Med hele 28 kvalifiserte utøvere fra Sandnes idrettslag og flere andre fra klubbene i distriktet, ligger alt til rette for et arrangement med stor oppslutning fra publikum mot slutten av august.

Sandnes idrettslag ser frem til å ønske hele friidrettseliten til Sandnes i august. NM i friidrett er et stort arrangement som går over tre dager, og vi forventer ca 1100 tilreisende. Hotellene i Sandnes har vært fullbooket i flere måneder, og NM i friidrett betyr mye for det lokale næringslivet der forventet verdiskapning er på over 5 millioner kroner.

Kontaktpersoner for avtalen:

• for Sandnes idrettslag friidrett: Geir Eikeskog (90667393/ Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. )
  • for Coop: Dag Ove Aksland (92843822/Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.)

Arrangementets hjemmeside: https://www.nmfriidrett2017.no/

Sandnes idrettslag sin Facebook side: https://www.facebook.com/sandnesilfriidrett/

Tidenes første Vindsprint i Sandnes

Sandnes IL arrangerte tidenes første Vindsprint-stevne i går kveld.
På 100 meter var både Nathalie Ommundsen Johnsen og Vilde Aasmo nær kravet til Junior-EM på 12.00 da de to Sandnes-løperne noterte 12.15 og 12.17 i finalen.

Tomasz Siemieniuch, Sandnes IL, vant både 100 meter og 200 meter på henholdsvis 10.95 og 22.38.
Mike Lubsen fra IL Skjalg hadde dagens beste tid på 100m i forsøksheatet på tiden 10.88, men ble desverre skadet og stilte derfor ikke i finale heatet.
Pengepremie til de 4 beste ble delt ut til:
Nathalie Ommundsen Johnsen
Vilde Aasmo
Agathe Holtan Wathne
Mike Lubsen

Mer informasjon og resultater her: http://www.vindsprint.no/sandnes
Neste Vindsprint er i Trondheim 9. juli.

Påmelding til friidrett for 2011 årgangen

Til høsten starter Sandnes IL opp en ny grupper for barn født i 2011.

Treninger blir på tirsdager, og hovedtrener for gruppa blir Hanne Ringnes Sanne. Hun har behov for hjelpetrenere, så hvis du kunne tenke deg å bidra gir du beskjed om det under påmelding.

Påmelding til: Oppmann Tone Meling (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. )

Ved påmelding oppgi følgende:

• Barnets navn
  • Barnets Fødselsdato
  • Foresattes navn
  • Foresatte telefon
  • Foresatte email
  • Ønsker du å bidra som hjelpetrener

Stevneoversikt - friidrett