Om o-gruppa

Styret og komiteer for 2017:

Leiar: Rune Christiansen, rune.christiansen(a)lyse.net, tlf 415 54 905

Økonomisjef: Kim Richter, kim.richter(a)lyse.net, tlf 945 31 562

Sportsjef: Gisle Wathne, gisle.wathne(a)matiq.no, tlf 480 11 631

Teknisk sjef: Tor Gunnar Aksland, tor.gunnar.aksland(a)lyse.net, tlf 480 61 281

Miljø: Sturle Omdal, sturle.omdal(a)gmail.com, tlf 909 82 179

Oppmann: Cecilie Hiorth, cecilie.hiorth(a)lyse.net, tlf. 994 97 267

IMG 6737smallVil du starte med orientering?
Send en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. og fortell hvem du er, og vi sender deg informasjon om vår aktivitet og hvordan du kan bli medlem

Sandnes IL O-gruppa
Orienteringsgruppa i Sandnes IL har vært og er en av de største og mest aktive klubbene i Rogaland. Vi har godt over 100 medlemmer i alle aldre og på alle nivåer. Hos oss kan du være med enten målet ditt er å løpe fort i skogen (og kanskje vinne konkurranser) eller om du ønsker å nyte fine turer i skogen. Vi har felles klubb trening for barn og ungdommer hver torsdag og trening for de litt eldre (13+) hver mandag (intervalltrening) og søndag (langtur). I løpet av året reiser vi på kjekke løp og sosiale samlinger.

Vilt, vakkert og rått!
Sånn beskrives orienteringsidretten!
Orientering handler om å ta seg fram gjennom terrenget ved hjelp av kart og kompass. Orientering er litt som en "skatte- jakt" der du skal finne poster "gjemt" i skogen. Det er en spennende og fartsfylt idrett som gir mange flotte naturopplevelser!

Orientering er i hovedsak en individuell idrett. Det betyr at det
ikke er noen "reservebenk"!!

Det er også en sosial aktivitet der du vil lære å kjenne mange
mennesker som alle har det til felles at de er glad i natur, fart og spenning!

Dalsnuten fb liten